offer cover image

Sisäpiiri jäsenyys

Olli Posti

Tästä pääset jäseneksi Sisäpiiriin, jossa syvennymme Pandemiaoppaan aiheisiin niin käytännössä kuin teoriassa: kaupassa, keittiössä ja asiantuntijoiden kanssa kameran edessä.

Pandemiaoppaan tilaajana saat ensimmäisen jäsenyyskuukauden ilmaiseksi, mutta nyt ennakkotilausvaiheessa kaksi kuukautta.

Sisäpiirin kuukausihinta tulee todennäköisesti nousemaan sitten kun siellä on runsaasti tärkeää sisältöä valmiina, ja sen kehittäminen voi siinä vaiheessa vaatia myös enemmän investointeja. Kuitenkin sinulle joka lähdet mukaan jo alussa, hinta tulee pysymään samana. Eli mahdolliset kuukausihinnan korotukset koskevat siinä vaiheessa vain uusia asiakkaita.

Mitä hyötyjä voit saada Sisäpiiristä, ja kenelle se on?

 + siellä ovat kaikkein innokkaimmat, joista on iloa toisilleen. Voimme ryhmän kautta myös tavata toisiamme, toki lain sallimissa rajoissa.

 + minulle tulee nykyään paljon kysymyksiä, joihin en ehdi vastailemaan yksityisesti. Sisäpiirissä pystyn paremmin vastailemaan ja auttamaan, koska voin olla varma, että siellä jokainen kysyjä on tosissaan. Samalla jokainen ryhmän sisältä tuleva kysymys ja kommentti auttaa kehittämään myös jäsensivuston varsinaista sisältöä. Vastatakseni johonkin kysymykseen erinomaisesti, saatan tehdä aiheesta vaikka kokonaisen videon ja uuden moduulin jonkun asiantuntijan kanssa.

 + mikäli pidät kirjasta kovasti, saatat haluta syventyä sen aiheisiin myös videon, audion ja keskustelun muodossa.

Eli jos kirja on pelkkää tekstiä ja staattinen tuote, on Sisäpiiri sen dynaaminen ja jopa vuorovaikutteinen multimediaversio, joka kehittyy ja syvenee kuukausi kuukaudelta.

Sisäpiirin virallisin sisältö on seurata kirjan rakennetta näyttää niitä asioita käytännössä, kommentoida niiden taustoja, keskustella niistä gurujen kanssa tai mennä nörtteilyssä tiivistä opasta syvempiin sfääreihin. Kuitenkin uskon, että vuorovaikutuksen kautta syntyy myös ideoita sellaisiin moduuleihin, joita en ehkä vielä kirjaa kirjoittaessa tullut edes ajatelleeksi.

Miksen sitten tee tätä kaikkea ilmaiseksi? Tähän on muutama syy:

 - jos tekisin ilmaiseksi, joutuisin käyttämään suurimman osan panostuksestani ja energiastani johonkin muuhun työhön rahan takia. Tämä tuntuu kaikkein tärkeimmälle työlle mitä minä voin tehdä tässä ajassa, ja silloin kun jokin on tärkeää, on tärkeää myös miettiä sen rahoitus. Jotta sen voi tehdä mahdollisimman hyvin.

On olemassa erilaisia rahoitusmalleja minkä tahansa toiminnan mahdollistamiseen. Niistä kuitenkin suurin osa johtaa jossain määrin harhaan, kuten esimerkiksi epäterveisiin ja sanomaa vääristäviin riippuvuussuhteisiin. "Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat." Tämä työ, mitä teen sinun ja kansan hyväksi, kehittyy parhaaseen suuntaan, kun minulla on kannustimet kohdallaan laulaa juurikin kansan lauluja, eikä jonkun kulissientakaisen sponsorin.

 - ilmaisissa ja avoimissa palveluissa on myös toinen ongelma: kuinka varmistaa, että kaikki osallistujat ovat myös yhtälailla mukana täydellä sydämellä ja panostuksella? Hinnan asettaminen on yksi keino siihen. 
Palvelun maksullisuus auttaa siis sekä palveluntarjoajaa tekemään hommansa paremmin, että yleisöä olemaan paremmin mukana.

Palvelemalla sinua ja ansaitsemalla elantoa juurikin siitä, tulee minulle mahdolliseksi tehdä laadullisesti paremmin kaikki se tiedon keruu ja muu nörtteily, mihin rakastan syventyä, kun tiedän että kaikkia muitakin todella kiinnostaa.
Sisäpiiri jäsenyys
€27.00 / 1 mo

incl. VAT 24 %

{{ $n(fe.discount_amount / 100, 'percent') }} {{ coupon_code }}

{{ $n(fe.new_total, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }} {{ $n(fe.original_price, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }}

{{ $d(new Date(fe.discount_expiration_date), 'no_time') }}

{{ $n(fe.original_price, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }}

{{ $n(fe.discount_amount, 'currency') }} {{ coupon_code }}

{{ $n(fe.discount_amount, 'currency') }} {{ coupon_code }}

{{ $n(fe.new_total, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }} {{ $n(fe.original_price, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }}

{{ $n(fe.partial_price, 'currency') }} {{ $d(new Date(fe.next_payment_at), 'no_time') }} {{ $n(fe.original_price, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }}

{{ $n(fe.original_price, 'currency') }}

{{ coupon_code }}

{{ $d(new Date(fe.discount_expiration_date), 'no_time') }}

{{ $n(fe.original_price, 'currency') }} / {{ offer.recurring_interval_text }}

{{ $n(1, 'currency') }}