offer cover image

Pandemiaopas

Olli Posti

Pandemiaoppaasta on nyt ulkona kolmas versio. Tilaajana saat toki myös tulevat versiot kaupan päälle, vaikka hinta nousisikin vielä, oppaan sisällön kehittyessä.Mitä tämä opas sisältää ja kenelle se on?


Kirjan tärkein anti liittyy voittamattoman immuniteetin rakentamiseen. Olet varmasti kuullut sinkistä. Mutta tiedätkö, mitä luonnon ainetta sen kanssa kannattaa saada, jotta sinkki pääsee paremmin soluun jossa se voi estää v1ruksen jakautumista? 
Olet kuullut D-vitamiinista. Mutta tiedätkö, mitä tarvitaan, jotta D-vitamiini toimii oikein? 
Entä mikä hivenaine on sinkkiäkin tärkeämpi immuunijärjestelmälle, ja josta on Suomen maaperässä sinkkiäkin pahempi pula?

Pandemiaopas auttaa suojautumaan yksilön terveyttä tukevalla tavalla niin viruksilta, kuin niitä vastaan kehitetyiltä yhteiskunnallisilta pakkotoimilta. En voi luvata välitöntä sataprosenttista immuniteettia kaikille mahdollisille haasteille, mutta voin näyttää suuntaa kohti vapautta ja omavaraisuutta, myös "uudessa normaalissa".

Valtiolliset v1rustoimet saattavat joltain osin vähentää taudin tarttuvuutta. Mutta vahvistavatko ne yksilön omaa terveyttä ja vastustuskykyä? Tämän oppaan ohjeissa sellaista ristiriitaa ei ole, eikä kompromissia tarvitse tehdä. Parannat maailmaa vahvistamalla kehon omaa elinvoimaisuutta.

Tavallinen "terveydenhoito" on medikalisaatiobisnestä ja sairauksien hoitoa: ongelmien annetaan tulla, ja sitten niitä korjataan jälkeenpäin. Ennaltaehkäisyksikin on tarjolla lähinnä vain rajuja lääketieteellisiä toimenpiteitä. Onneksi on olemassa kolmaskin tie: yksilön terveyttä voidaan vahvistaa niin korkealle, että yhteiskuntakin saa nukkua yönsä rauhassa. Kaupan päälle jokainen saa paremman mielen, fiiliksen ja suorituskyvyn. Mikään virallinen virasto ei voi puhua näistä keinoista, koska siellä ketään ei ole koulutettu luontaisterveyden asiantuntijaksi, eivätkä huipputerveet biohakkerit edes viihdy virastoissa.

Pandemiaoppaan tarkoitus on vetää yhteen kaikki se olennaisin ymmärrys, joka löytyy kyllä muutenkin, mutta hajanaisesti eri paikoista, eikä vielä ihan kaikilta osin suomen kielellä.Kirjoittajasta

Olli Posti on säästänyt jo yli puoli miljoonaa euroa yhteiskunnan varoja kieltäytymällä hintavista MS-lääkkeistä ja ottamalla selvää terveyden vahvistamisesta sairauksien sijaan. Vuodesta 2007 asti hän on opettanut luonnollisen terveyden saloja niin kirjoissa, televisiossa, radiossa, lehdissä ja luennoilla, kuin monissa muissakin formaateissa. Sittemmin hän on siirtynyt suunnittelemaan helppokäyttöisiä terveystuotteita jotka ovat auttaneet satoja tuhansia suomalaisia voimaan paremmin, muun muassa Puhdistamon, Taimin ja Ketokamun kanssa. Nyt Olli on jäänyt pois muista hommista, opettaakseen osaamistaan suoraan ihmisille, mahdollisimman vapaasti ja vähällä byrokratialla.
Pandemiaopas
€22.00

incl. VAT 10 %