P**demiaopas by Olli Posti

P**demiaopas

Olli Posti

P**demiaoppaasta on valmiina viides versio. Opas löytyy tämän linkin takaa kaikille laitteille soveltuvina e-kirjaformaatteina sekä audiokirjana. Lisäksi bonusvideoilla keskustellaan läpi oppaan aiheet asiantuntijoiden kanssa.
Teoksen lähdeluettelon löydät täältä:
https://olliposti.fi/pandem1aoppaan-lahteet
Mitä P**demiaopas sisältää ja kenelle se on?


Oppaan tuoreimman version tärkein anti liittyy varautumiseen, koska maailmantilanne on muuttunut yllätyksellisempään suuntaan.

Ensimmäiset 78 sivua käsitellään edelleen kårånaa, niin ettei ainakaan sitä tarvitse pelätä, ja jos tarvitsee, tietää mitä tehdä. Seuraavat melkein sata sivua on omistettu omavaraisuudelle, selviytymiselle ja sananvapaudelle.

Jos olet jo tilannut teoksen, löydät tuoreimman version kaikissa formaateissaan kirjautumalla sisään osoitteessa olliposti.campwire.com

Kirjoittajasta


Olli Posti on säästänyt pian miljoonaa euroa yhteiskunnan varoja kieltäytymällä hintavista MS-lääkkeistä ja ottamalla selvää terveyden vahvistamisesta sairauksien sijaan. Vuodesta 2007 asti hän on opettanut luonnollisen hyvinvoinnin saloja kirjoissa, televisiossa, radiossa, lehdissä, luennoilla, ja monissa muissakin formaateissa. Sittemmin hän on siirtynyt suunnittelemaan helppokäyttöisiä terveystuotteita jotka ovat auttaneet satoja tuhansia suomalaisia voimaan paremmin, muun muassa Puhdistamon, Taimin ja Ketokamun kanssa. P@ndemiatilanteen myötä Olli on jäi pois muista hommista ryhtyäkseen kokopäivätoimiseksi kansalaisaktivistiksi.
Ollin suositulle 1nstagram-tilille ehti kertyä 17,2 tuhatta seuraajaa, kunnes lokakuussa 2021 alustan omistajille tuli mitta täyteen liian herkkiä puheenaiheita. Olli on kiitollinen teistä jokaiselle, jotka olette tuellanne mahdollistaneet näistä asioista keskustelemisen.
P**demiaopas
24,00 €

sis. ALV 10 %