offer cover image

Pandemiaopas

Olli Posti

Pandemiaoppaasta on nyt ulkona kolmas versio. Tilaajana saat tulevatkin versiot kaupan päälle, vaikka hinta nousisi uusille tilaajille sisällön kehittyessä.

Jos tahdot mukaan Sisäpiiriin, jossa syvennymme Pandemiaoppaan aiheisiin asiantuntijoiden kanssa, pääset sinne tästä.
Mitä Pandemiaopas sisältää ja kenelle se on?


Kirjan tärkein anti liittyy voittamattoman immuniteetin rakentamiseen. Olet varmasti kuullut sinkistä. Mutta tiedätkö, mitä luonnon ainetta sen kanssa kannattaa saada, jotta sinkki pääsee paremmin soluun estämään v1ruksen jakautumista?
Olet kuullut D-vitamiinista. Mitä tarvitaan, jotta D-vitamiini toimii oikein?
Mikä hivenaine on jopa sinkkiä tärkeämpi immuunijärjestelmälle – josta on Suomen maaperässä sinkkiäkin pahempi pula?

Pandemiaopas auttaa suojautumaan yksilön terveyttä tukevalla tavalla niin viruksilta, kuin niihin liittyviltä yhteiskunnallisilta pakkotoimilta. En voi luvata välitöntä sataprosenttista immuniteettia kaikille mahdollisille haasteille, mutta voin näyttää suuntaa kohti vapautta, omavaraisuutta ja kestävyyttä, myös "uudessa normaalissa".

Valtiolliset tautitoimet saattavat joltain osin vähentää taudin tarttuvuutta. Kuten lääketieteellisissä toimenpiteissä muutenkin, mukana tulee liuta ikäviä sivuvaikutuksia. Valtio "lääkitsee" koronaa samalla mentaliteetilla kuin länsimainen lääketiede hoitaa kroonisia sairauksia: keinot käyvät kalliiksi, tuhoten lompakon lisäksi ihmisen omaa hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Kaikki tämä tekee yksilön yhä riippuvaisemmaksi epäeettisestä suurteollisuudesta, kuten on tarkoituskin.

Pandemiaoppaan ohjeissa vastaavaa ristiriitaa ei ole; kompromisseja tarvitse tehdä. Parannat maailmaa samalla kun vahvistat kehon elinvoimaisuutta. Yhteiskunnan ja yksilön hyvinvointi paranee käsi kädessä.

Tavallinen "terveydenhoito" on sairausbisnestä: ongelman annetaan tulla, ja sitten sitä korjataan jälkeenpäin.
Ennaltaehkäisy on askel parempaan suuntaan – mutta siihenkin on virallisesti tarjolla lähinnä vain rajuja lääketieteellisiä toimenpiteitä.
Onneksi on olemassa kolmas tie: yksilön terveyden vahvistaminen, jolloin kaupan päälle kaikki saavat paremman mielen, fiiliksen ja suorituskyvyn. Sairausvirasto ei voi jakaa terveysvinkkejä, koska ei siellä ketään ole koulutettu sellaiseen, eivätkä hyvinvoinnin harrastajat edes viihdy virastoissa. Ja vaikka viihtyisivät, heidänkin kätensä ja huulensa olisivat sidotut palvelemaan niitä tahoja, jotka rahoittavat kymmenillä miljoonilla dollareilla myös Suomen asioista päättäviä tahoja. Ne tahot eivät ole mitään mustikanpoimijoita, vaan monista rikoksista tuomittuja suurkorporaatioita. Vastaavat sitoumukset koskevat valtamediaa sekä useimpia virallisia valtarakenteita ja yhteiskunnan vakiintuneita instituutioita.

Pandemiaoppaan tarkoitus on vetää yhteen olennaisin ymmärrys aiheen tiimoilta, joka löytyy toki muutenkin, mutta hajanaisesti eri paikoista, eikä saa korruptoituneessa maailmassa tarpeeksi huomiota.
Kirjoittajasta

Olli Posti on säästänyt jo yli puoli miljoonaa euroa yhteiskunnan varoja kieltäytymällä hintavista MS-lääkkeistä ja ottamalla selvää terveyden vahvistamisesta sairauksien sijaan. Vuodesta 2007 asti hän on opettanut luonnollisen hyvinvoinnin saloja kirjoissa, televisiossa, radiossa, lehdissä, luennoilla, ja monissa muissakin formaateissa. Sittemmin hän on siirtynyt suunnittelemaan helppokäyttöisiä terveystuotteita jotka ovat auttaneet satoja tuhansia suomalaisia voimaan paremmin, muun muassa Puhdistamon, Taimin ja Ketokamun kanssa. Pandemiatilanteen myötä Olli on jäi pois muista hommista ryhtyäkseen kokopäivätoimiseksi kansalaisaktivistiksi.
Ollin suositulle Instagram-tilille ehti tulla 17,2 tuhatta seuraajaa, kunnes kanavan omistajalle tuli mitta täyteen vapaata sanaa. Nyt Olli on entistä vapaampi puhumaan asioista siten kuin ne näkee ilman sensuurifiltteriä. Ja se on teidän ansiotanne! Isot firmat usein rankaisevat totuuden puhumisesta, koska heillä harvoin on puhtaat jauhot päivänvaloa kestävässä pussissa. Teitä onneksi kiinnostaa vapaampi sana siinä määrin, että tätä on mahdollista tehdä.


Osa on sanonut liittyneensä Sisäpiiriin kannatusmielessä, vaikkei olisi edes katsonut videoita. Osa kavereista on tilannut Pandemiaoppaan, vaikkei olisi edes lukenut sitä. Syksyyn 2021 asti noin vuoden ajan tärkein työni oli sosiaalisessa mediassa. Sain puhua lähes päivittäin kymmenille tuhansille ihmisille. Sensuurin kiristyttyä se tuli yhä vaikeammaksi ja lopulta mahdottomaksi. Jatkossa jaan herkullisimmat löydökseni pandemiakirjaan ja sitä syventävälle jäsensivustolle, ja toivon näiden kautta tukevani mahdollisimman monia, jotka jatkossa keksivät keinoja jakaa tietoa myös isoissa kanavissa julkisesti.
Olin pitkään niin sanotusti "etulinjassa". Nyt on minun aika toimia pääosin kulissien takana, missä voin puhua innokkaimpien kesken ilman sanomaa vääristäviä kannustimia, kaukana korruptoituneen koneiston suorittamista sensuuritoimista.
Pandemiaopas
€22.00

incl. VAT 10 %